40 év

2021.06.27. 11:00

Vezetői búcsú a tardosi tanévzárón

Megtartották a Fekete Lajos Tardosi Szlovák Nemzetiségi Általános Iskolában is a tanévzárót. Az oktatási intézményt az elmúlt öt tanévben Juhász Krisztina vezette, aki 40 évnyi munka után köszönt el az intézménytől, a tanároktól, a diákoktól és a szülőktől.

P. J.

A Fekete Lajos Tardosi Szlovák Nemzetiségi Általános Iskolát az elmúlt öt tanévben Juhász Krisztina vezette. 40 évnyi munka után elköszönt az intézménytől.

Forrás: Beküldött

Juhász Krisztina a magyar nyelv és irodalom-történelem szakos diplomájának megszerzése után 21 évig tanított középiskolában, Tatán és Tatabányán. Ezután a megyei önkormányzat pedagógiai intézetének volt az igazgatója. 2006-tól tíz éven át az Oktatási Minisztérium háttérintézményeiben dolgozott. 2016-ban a tardosi általános iskola tagintézmény-vezetője lett.

Krisztina néni a községi kis­iskolában tanított magyar nyelvet és irodalmat, történelmet, hon-és népismeretet a felső tagozatos tanulóknak, napközis foglalkozásokon segítette az alsósok tanulását, leckeírását. A tanítás és a tagintézmény-vezetői feladatok ellátása mellett számos sikeres pályázat megírásában jeleskedett. Jól menedzselte az iskolát, kiváló kapcsolatot épített ki a Tatabányai Tankerületi Központtal.

Informatikai tudását fejlesztette, hogy az iskolai adminisztrációban, az elektronikus kommunikációban naprakész legyen. Krisztina nem csak a 2020–21-es tanévet zárta le a minap Tardoson, hanem egy rendkívül aktív pedagógusi pályát is. Érthető, hogy kollégái is tanítványai is jó egészséget, aktív pihenést, boldog családi pillanatokat kívánnak neki.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában