jeles

2021.06.26. 15:30

Színötös tanulók, szülők figyelem!

A 24 Óra és a kemma.hu idén is meghirdeti a népszerű Színötös pályázatot: bemutatjuk azokat az általános iskolás Komárom-Esztergom megyei tanulókat, akik kitűnően teljesítették a 2020/2021-es tanévet, bizonyítványukban csupa ötös (jeles, példás, kitűnő) sorakozik és eredményüket büszkén vállalva jelentkeznek felhívásunkra.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

Fotó: Pressmaster

Jelentkezni kizárólag a www.kemma.hu/szinotos internetes oldalon lehet az ott található űrlap kitöltésével és a kért dokumentumok – jó minőségű portrékép az általános iskolás színötös diákról, szülői hozzájáruló nyilatkozat, a bizonyítvány másolata – feltöltésével. Jelentkezéseket az alsó tagozatos gyermekeknél szöveges értékeléssel is elfogadunk, ha tartalmazza a „követelményeknek jól megfelelt” vagy „megfelelt” összegzést.

Fontos, hogy az adatlapot pontosan, hiánytalanul töltsék ki a szülők. Az űrlap a kemma.hu-n elérhető, a jelentkezési határidő: 2021. július 10.

A színötös tanulók portréit a kemma.hu-n, valamint a nyomtatott 24 Órában is megjelentetjük. Arra biztatjuk tehát a tanévet kitűnően teljesítő diákokat: csatlakozzanak a színötösök csapatához!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában