gyász

2021.06.06. 20:20

Rendőr apjuk halála után a hitellel és otthonukért harcolnak a pusztavámi testvérek

A Deme-fivéreket 10 éve egyedül nevelte rendőr édesapjuk, aki a közelmúltban hunyt el. A 20 éves, legnagyobb fiú, János a 17 és 14 éves öccséről is gondoskodik most.

Kemma.hu

A Deme-fivéreket egyedül nevelte rendőr édesapjuk, aki a közelmúltban hunyt el. A 20 éves, legnagyobb fiú, János a 17 és 14 éves öccséről is gondoskodik most.

Forrás: TV2

A Tények számolt be a pusztavámi testvérek kálváriájáról és arról, hogy kilátástalan helyzetbe kerültek édesapjuk halála után. Az apa, Deme János rendőr főtörzszászlós volt, körzeti megbízottként szolgált. Egyik este rosszul lett a 46 éves cukorbeteg férfi, kórházba vitték, 21 napig volt kómában, de aztán szervezete feladta a harcot, amikor műteni vitték volna.

A legkisebb öccs azóta a Komárom-Esztergom és Fejér megyék határán fekvő otthonból elköltözött az édesanyjához, mert Jánosnak fel kellett mérnie, hogy két gyerekre nem tud húszévesen figyelni. Az apa az évek során mindent megtett a gyerekeikért, rendesen felnevelte őket, gyerekei szerint találni se lehetett volna jobb apát.

Ha nem volt szolgálatban, a középső fiút minden meccsre elkísérte. A csapat a győztes meccset után azóta is elkiabálja háromszor, hogy „harcoljatok”. Ezzel buzdította őket ugyanis a férfi.

A gyász mellett a bő 13 milliós tartozással is szembe kell nézniük, ugyanis így tudtak családi házba költözni anno. A ház így is felújításra szorul, civilek és egyenruhások is segítenek nekik.

A legidősebb testvér edzőként kezdett el dolgozni tavaly szeptemberben, de a koronavírus miatt idén májusig nem tudott így dolgozni. Alkalmi munkákat vállalt. Most a " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Zsaruellátó gyűjt neki és a testvéreinek, hogy ki tudják fizetni a jelzáloghitelt, és így édespajuk tényleg békében nyugodhasson.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában