Ügyészség Napja

2021.06.12. 20:54

Négy ügyészségi dolgozó kiemelkedő munkáját ismerték el

Az Ügyészség Napja alkalmából magas rangú elismeréseket osztottak ki a Komárom-Esztergom megyei ügyészségen dolgozók között.

Kemma.hu

Elismeréseket osztottak az Ügyészség napja alkalmából Komárom-Esztergom megyében is.

Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség

A megye ügyészi szervezetének alkalmazottai közül a legfőbb ügyész kiemelkedő színvonalon végzett eredményes szakmai munkájáért Magyar István-díjban részesítette dr. Kossuth Márta főügyészségi ügyészt. Magyar István-díj annak az ügyészségi alkalmazottnak adományozható, aki munkáját hivatástudattal és tartósan magas szakmai színvonalon végzi, vagy az ügyészség eredményes működését jelentős szakmai feladat végrehajtásával előmozdította – tudtuk meg dr. Horváth Sándortól, a megyei főügyészség helyettes szóvivőjétől.

Ezen túl dr. Reszl Ildikó főügyész szintén tartósan magas szakmai színvonalú feladatvégzésükért Eredményes Munkáért Oklevélben részesítette dr. Stoller Katalint, a megyei főügyészségen kirendeléssel szolgálatot teljesítő tatabányai járási ügyészségi ügyészt, dr. Kecskés Klaudia esztergomi járási ügyészségi ügyészt, valamint a tatabányai járási ügyészségi írnokát, Jaczkóné Kuti Andreát.

Ügyészség Napja

Az első magyar királyi ügyészségi törvényt 1871. június 10-én hirdették ki, ennek emlékére 1991 óta minden év június 10-én ünnepeli az ügyészi szervezet a Magyar Ügyészség Napját, ez egyben az ügyészség dolgozói számára munkaszüneti nap, valamint alkalmat ad az ügyészség feladataival összefüggő, kiemelkedő teljesítményért járó elismerések átadására.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában