életműdíj

2021.06.18. 21:40

Ezt a videót minden árpádos megkönnyezi – elbúcsúztak szeretett igazgatójuktól a diákok

Árpád-életműdíjjal és vastapssal búcsúztak el Kovács Miklóstól, a Tatabányai Árpád Gimnázium nyugdíjba vonuló igazgatójától az iskola tanévzáróján.

K. D.

Árpád-életműdíjjal és vastapssal búcsúztak el Kovács Miklóstól, a Tatabányai Árpád Gimnázium nyugdíjba vonuló igazgatójától az iskola tanévzáróján.

Forrás: 24 Óra

Fotó: K. D.

Kovács Miklós 1983 óta tanít az iskolában, ebből 24 évet töltött igazgatóként. A rendezvényen az is elhangzott, a gyerekek bármikor fordulhattak hozzá, magas pozícióban sem felejtette el, milyen diáknak lenni.

– Kedves fiatalok, kedves kollégák! Nagyon meglepődtem, nem tagadom, jólesett ez a meglepetés – mondta a meghatódott igazgató.

Köszönöm a tantestületnek, a mindenkori dákoknak és szülőknek az elmúlt 38 évet.

A díjátadót követően az iskola énekkara Szeimann Zsuzsanna vezetésével előadta az igazgató egyik kedvenc dalát. A Michael Jackson szám átdolgozását először 1994-ben énekelte el az akkori, pedagógiai szakközépiskolás osztálya. A dal szövegének átírásában Kántor Péter magyartanár mellett Polyóka Tamás igazgatóhelyettes és Szeimnann Zsuzsanna is részt vett.

A gimnázium diákönkormányzata a Eperjesiné Pogrányi Rozália igazgatóhelyettestől, valamint Balpatakiné Pintér Zsuzsanna és Kovácsné Schandl Ágnes tanárnőktől is búcsút vett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában