beruházás

2021.02.18. 20:11

Újabb tatai hidakat újítanak fel a Cifra malomnál levőn kívül (videó)

A Cifra malom melletti hídra már ráfért a felújítás amelyet el is kezdtek a szakemberek. Újabb információ szerint más hidakat is felújítanak.

Kemma.hu

Forrás: Tata Város/Facebook

Fotó: Domokos Attila

Mint arról korábban beszámoltunk, előző hét héten elkezdték a tatai Cifra malom melletti híd felújítását. A munka során először a híd alátámasztását készítik el. Erre azért van szükség, mert a híd állapota az elmúlt években jelentősen leromlott, és tavaly le is kellett zárni egy részét. Az alátámasztás átveszi a híd terhelését, és a felújítási munkákig biztonsággal megtartja a felépítményt. A hídon a munkálatok alatt is biztosított a gyalogos közlekedés, kisebb korlátozásokra a faanyag beszállításakor, kirakodásakor kell csak számítani

A Tatai Facebook-oldal videós posztban mutatta meg a munkálatokat. A videóban Boglári Zoltán, a Pénzügyi, Környezetvédelmi és Városfejlesztési Bizottság elnöke azt is elmondta, hogy a jövőben további tatai hidakat is tervez felújítani az önkormányzat. További vizsgálatoktól függ, hogy melyek lesznek ezek, de nagy valószínűség szerint a Bartók Béla, Alkotmány utca és a Bertalan hidakat újítják fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában