Mozaikkereső

2021.02.19. 10:52

Televíziót és tabletet kaptak a 24 Óra nyertesei

Újabb ajándékok, egy hatalmas LED-televízió és egy tablet boldog és büszke tulajdonosait köszönthették a 24 Óra Mozaikkereső játékának megyei nyertesei között.

Wágner Zsanett

A szerencsés nyertesnek, Tálos Tibor etei vállalkozónak (jobbra), Takács Zoltán, a 24 Óra főszerkesztője adta át a televíziót

Forrás: 24 Óra

Fotó: Zantleitner Ingrid

A 24 Óra napilap Mozaikkereső játékának sorsolásán Tálos Tibornak is kedvezett a szerencse. Az etei vállalkozó egy LED-televízió büszke és boldog tulajdonosaként lépte át szerkesztőség küszöbét. Amikor a lap hasábjain keresztül először értesült a hírről, igencsak meglepődött. Hát még akkor, amikor szembesült a készülék méreteivel. Több percet és a szerkesztőség munkatársainak segítségét is igénybe kellett vennie, mire el tudta helyezni autójában a 130 centiméteres ajándékot. De ne siessünk ennyire előre!

A szerencsés nyertesnek, Tálos Tibor etei vállalkozónak (jobbra), Takács Zoltán, a 24 Óra főszerkesztője adta át a televíziót
Fotó: Zantleitner Ingrid / 24 Óra

Takács Zoltán főszerkesztő adta át neki gratulációk közepette a nyereményt, miközben elhangzott az is, Tibor mennyire érzi frissnek, naprakésznek azokat az információkat, amelyeket a lapban minden egyes nap olvashat. Tibor úgy fogalmazott, bár az online világ térhódítása legyőzhetetlen, vannak dolgok, amelyekről sosem tudna lemondani, és ilyen a 24 Óra is. Közben kocsmatulajdonosként szóba kerültek a vendéglátás nehézségei a pandémiás időszakban, ugyanakkor a fiatalember nem tartotta kizártnak, hogy a nyitáskor majd a tévé ott, az egyik falon talál új otthonra.

A tokodaltárói Rácz Lajos tabletet nyert a mozaikokért cserébe
Fotó: Wágner Zsanett / 24 Óra

A tokodaltárói Rácz Lajos tabletet nyert a mozaikokért cserébe. Nyereményét otthonában vehette át, felesége és lánya körében. Lajos bácsi azonnal mesélni kezdett. Elárulta, hogy tősgyökeres tokodaltáróiként tanúja volt a kis falu változásainak. Hisz, mint mondta, akkor született, amikor Altáró még Tokod faluhoz tartozott.

A jó kedélyű és vendégszerető házaspártól megtudtuk azt is, hogy a család évtizedek óta hűséges olvasója a lapnak: a kezdet kezdete óta járatták a Dolgozók Lapját, és később a 24 Óráról sem mondtak le.

Mint Lajos bácsi hozzátette: fontos számukra, hogy naponta értesüljenek a megye más szegletében történtekről is, és nagyon örülnek, hogy a lapban mindent megtalálnak, ami érdekli őket. Az idős házaspár elárulta azt is, hogy a helyi lapellátottság nagyon pontos, így nem maradnak le semmiről.

Emellett a modern technikával is tartják a lépést. A tabletet ők fogják használni: unokáikkal és a nemrég született dédunokájukkal tartják így az online napi kapcsolatot. Persze a kis kütyü beállításaira még nem vállalkoznának, de – mint hozzátették – az unokák bármikor tudnak nekik segíteni benne.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában