tájékoztatás

2021.02.24. 14:45

Tataiak, oroszlányiak figyelem: bezárnak a NAV-ablakok

Február 25-től két városban, Tatán és Oroszlányban szünetel az ügyfélfogadás a NAV-ablakokban.

Kemma.hu

Budapest, 2016. május 20. Adóbevallásokat vesz át egy dolgozó egy ideiglenes pultnál a Magyar Posta 62-es hivatalában a fõvárosi Teréz körúton 2016. május 20-án. Ezen a napon lejár az szja-bevallások leadásának hivatalos határideje. MTI Fotó: Mohai Balázs

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal közleményben tudatta, hogy február 25-től technikai okok miatt átmenetileg szünetelteti az ügyfélfogadást az oroszlányi és a tatai NAV-ablakokban.

Mint írják, az adóügyek döntő többsége elektronikusan is intézhető, ezért a hivatal kéri ügyfeleit, hogy válasszák az elektronikus vagy telefonos ügyintézést, elkerülve a személyes megjelenést és a sorban állást. A NAV általános tájékoztatórendszere, a NAV Infóvonal a 1819-es telefonszámon hívható. Az e-ügyintézésről a NAV honlapján a 32. számú, a telefonos ügyintézésről pedig a 33. számú információs füzetben olvasható további információ.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában