nyeremény

2021.02.08. 17:47

Egymillió forint járt a 24 Óra hűséges előfizetőjének

Nagy érdeklődés kísérte a 24 Óra Mozaikkereső játékát. Összesen 1918 gyűjtőszelvényt küldtek be a megyei napilap előfizetői. A nyertesek egy része hétfőn vette át jutalmát.

Wágner Zsanett

Nagy Istvánnak és fiának, Nagy Norbertnek az 1 millió forint értékű ajándékkártyát nagy gratuláció közepette Takács Zoltán (balra), a 24 Óra főszerkesztője nyújtotta át

Forrás: 24 Óra

Fotó: Zantleitner Ingrid

Fiával együtt érkezett Kocsról a szerkesztőségbe Nagy István, a 24 Óra Mozaikkereső játékának fődíjasa. Mint mondta, már több alkalommal próbálkoztak Fortuna kegyeibe férkőzni, de eddig még nem sikerült.

A nyugdíjas előfizetővel beszélgetve kiderült, hogy jó helyre került az egymillió forintos jutalom.

– Az biztos, hogy a régi hűtőgép helyett egy korszerűbbet vásárolunk majd a nyereményből – mondta el a lap érdeklődésére a hűséges olvasó.

Nagy Istvánnak és fiának, Nagy Norbertnek az 1 millió forint értékű ajándékkártyát nagy gratuláció közepette Takács Zoltán (balra), a 24 Óra főszerkesztője nyújtotta át
Fotó: Zantleitner Ingrid / 24 Óra

Nagy István azt is elárulta, hogy legszívesebben a sportrovat cikkeit olvassa, különösen a futball érdekli. Mint mondta, nincs olyan német csapat, amelynek játékát ne követné figyelemmel, de kinek másnak is szurkolna, mint a három magyar játékost felvonultató lipcseieknek és a Dárdai Pál edzette Herthának.

– A sporttal kezdem a lapot, de a többit rovat híreit is elolvasom. Nagyon szeretem a jegyzeteket a hármas oldalon, ahol egy kolléga osztja meg a gondolatait a világról, sokszor szűkebb hazánkról.

Szóda József egy laptopot nyert a játékon
Fotó: Zantleitner Ingrid / 24 Óra

Szóda József egy laptop boldog tulajdonosa lett. Nyereménye felér egy születésnapi ajándékkal is, hiszen a tokodi szépkorú a sorsolás után egy nappal ünnepelte 85. születésnapját. Ám Józsi bácsi sem érkezett üres kézzel, fontos programra hívta meg a lap munkatársait. – Ha idejük engedi és a járványügyben hozott szigorítások is finomodnak, szívesen látok mindenkit a maci- és babakiállításomon – hangzott az invitálás, miközben elárulta azt is, hogy mára több mint kétezerre nőtt a gyűjteménye.

A szerencse Nagyné Liptai Eszternek is kedvezett, aki egy álló porszívóval térhetett haza Esztergomba. A játékos a készülékkel kapcsolatban elmondta, nagyobb takarítási kedvet remél az eddiginél. Mint mondta, férje intézte a házimunka megerőltetőbb részét, de ettől a pillanattól kezdve az sem kizárt, hogy saját kezébe veszi az irányítást. A szépkorú egész életében a Volánnál dolgozott. Kezdetben Dorogon volt menetlevélellenőr, később pedig forgalomirányítóként vállalt munkát Esztergomban. Az újság régi előfizetőjéről van szó. Még élesen élnek benne a városáról szóló riportok és az újság előző neve, a Dolgozók Lapja.

A nyeremények átadása kedden is folytatódik, Tálos Tibor és Rácz Lajos lesz a 24 Óra szerkesztőségének vendége, akik szintén értékes ajándékokkal lesznek gazdagabbak, mint a lap hűséges előfizetői.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában