támogatás

2021.02.07. 20:18

A jólelkű vértesszőlősi divattervező ismét egy beteg kisfiúnak segít

Varga-Zábráczki Dóra ismét licitversenyt indított, és nagyon bízik benne, hogy most is sikerül szép számú támogatással kiegészíteni Kun Szilvia kisfiának kezelési költségeit.

Wágner Zsanett

Varga-Zábráczki Dóra a táskáért felajánlott pénzzel segít a kisfiúnak

Forrás: beküldött

Varga-Zábráczki­ Dóra divattervező élete a kézműves termékei körül forog, és amint csak módjában áll, szívesen segít jótékony felajánlásaival másokon is. Sógornője, Zábráczki-Maschl Bernadett a Facebookon megosztott posztját olvasva úgy döntött, ismét kinyújtja segítő karját és licitre ajánlotta egyik mesterművét.

Varga-Zábráczki Dóra a táskáért felajánlott pénzzel segít a kisfiúnak
Fotó: beküldött

A Razabra-táska még nem készült el, egyénre szabott lesz a saját márkás termék, a licitnyertes választhat színt és mintát is.

Most a tatabányai Kun Szilvián segít, akinek családi drámája hirtelen fordulatot vett. Testvére gyermekei árvaházba kerültek volna, ha Szilvia nem fogadja örökbe saját unokaöccsét és unokahúgát. Jelenleg ideiglenes gyám, októberben kapja meg a teljes értékű felügyeletet. Néhány héttel ezelőtt Zolika nem tudott lábra állni a gerincoszlop melletti rosszindulatú daganata miatt. A műtét úgy néz ki, sikerült, de további kezelésekre van szüksége.

– Évekkel ezelőtt indítottam a jótékonysági akciók sorát. Először Ábrist, a gerincvelő izomsorvadásban szenvedő kisfiút támogattam. Nehéz helyzetben lévőknek, végtaghiányos gyermekeknek is szerveztem már licitversenyt – mondta Dóra, aki az összefogásnak köszönhetően az elmúlt évek során millió feletti összeggel segített már a rászorultakon.

– Szeretném elérni, hogy az emberek önzetlenségi gombja automatikusan működésbe lépjen – fűzte hozzá a divatszakember, akinek különleges kézzel készített motívumos munkájára már határainkon túl is felfigyeltek és meghívást kapott a New York-i divathétre is. Segített már egy kárpitosnak, akinek leégett a műhelye, de egy tatabányai testvérpárnak is felajánlotta az egyik Razabra-táska árát, ami szintén kalapács alá került.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában