koncert

2020.08.22. 19:10

Nagy pocakkal vitte végig a másfél órás esztergomi koncertet Radics Gigi

Az énekesnő hét hónapos terhesen adott másfél órás koncertet augusztus 20-án a Fesztiválszigeten.

Kemma.hu

Forrás: borsonline.hu

Megdöbbentő állóképességéről tett tanúbizonyságot Radics Gigi, aki másfél órán keresztül, megállás nélkül szórakoztatta az esztergomi közönséget az augusztus 20-i koncerten, írja a borsonline. Az énekesnőt kerek pocakjával is ropta a táncot színpadon. A portál videót is közölt a koncertről.

A 24 éves híresség várandóssága első hónapjait a koronavírus-járvány alatt leginkább otthonában töltötte, hogy állapotára és születendő gyermekére, Bellára tudjon koncentrálni. Ám Ma­gyarország születésnapján egy fergeteges bulival tért vissza a közönség elé az esztergomi Fesztiválszigeten. Az ingyenes koncerten a rajongók együtt énekelték a sztár legnagyobb slágereit.

– Én most a terhességemmel kapcsolatban is próbálok pozitív maradni. Mindenki azt mondogatja, hogy jaj ilyen-olyan nehéz lesz a szülés. Ennek ellenére az orvosomat azzal biztatom, hogy nem félek, és azt érzem, hogy ha eljön az idő, gyorsan meglesz a lányom – osztotta meg az esztergomi közönséggel gondolatait Gigi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában