Játék

2020.06.25. 07:21

Várjuk a színötösök jelentkezését

Idén is meghirdettük a színötös nyereményjátékot, amelyre a legjobb tanulók jelentkezését várjuk. A jelentkezési határidő július 6-a.

K. D.

Forrás: MW

A 24 Óra és a Kemma.hu idén is meghirdeti a népszerű Színötös pályázatot: bemutatjuk azokat az általános iskolás tanulókat, akik kitűnően teljesítették a tanévet, a bizonyítványukban csupa ötös (jeles, példás, kitűnő) sorakozik, és az eredményüket büszkén vállalva jelentkeznek a felhívásunkra.

A jelentkezési határidő július 6-a

Az alsó tagozatos gyermekek esetében szöveges értékeléssel is elfogadjuk a jelentkezéseket. Idén a bizonyítvány fényképe helyett elfogadjuk a gyermek Kréta rendszerben bejegyzett év végi osztályzataikról készült képernyőfotókat is.

Jelentkezni kizárólag a www.kemma.hu/szinotos internetes oldalon lehet az ott található űrlap kitöltésével és a kért dokumentumok – jó minőségű portrékép az általános iskolás színötös diákról, szülői hozzájáruló nyilatkozat, a bizonyítvány másolata – feltöltésével. Fontos, hogy az adatlapot pontosan, hiánytalanul töltsék ki a szülők. A jelentkezési határidő július 6-a. A színötös tanulók portréit július 10-től a Kemma.hu-n, valamint a 24 Órában is megjelentetjük.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában