Autósok

2020.06.22. 16:47

Augusztus 31-ig adnak türelmi időt a Tatabányai Kártya meghosszabbítására

Márciustól június végéig nyolcezernél is több Tatabánya Kártya érvényessége járt le, a megújításuk néhány hét alatt lehetetlen lenne.

Kemma.hu

Várják az ügyfeleket a sportcsarnok aulájában

Forrás: 24 Óra

Fotó: Zantleitner Ingrid

A Tatabánya Kártya nemcsak a parkolást segíti, hanem kedvezményeket is biztosít szolgáltatások, vásárlások során, belépőjegyek vásárlásánál a megyeközpontban. Legtöbben mégis a parkolás miatt váltják ki. Márciustól június végéig nyolcezernél is több Tatabánya Kártya érvényessége járt le, a megújításuk néhány hét alatt lehetetlen lenne.

A lejárt kártyák ezért továbbra is érvényesek, a parkolás augusztus 31-ig díjtalan a városban. A meghosszabbítás a Földi Imre Sportcsarnok aulájában lehetséges hétköznap 9–18, hétvégén 9–12 óra között. Főként azokat várják, akiknek már lejárt a Tatabánya Kártyája. Naponta mindössze száz-százötvenen keresték fel eddig az ügyfélszolgálatot, így félő, hogy az utolsó hetekben hatalmas sorok alakulhatnak ki az ügyintézésnél. A kártyák hosszabbításának intézésekor a maszk használata továbbra is ajánlott.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában