Támogatás

2020.06.07. 06:53

Szociális bérlakásokra lehet pályázni Tatabányán

A tatabányai önkormányzat újabb szociális bérlakásokat pályáztat meg. Az ehhez szükséges formanyomtatvány díjmenetesen vehető át a hivatalban.

Raffael Veronika

A csok, a babaváró támogatás növeli a lakásvásárlási kedvet

Fotó: Shutterstock

Az önkormányzat újabb szociális bérlakásokat pályáztat meg a városban. Ezúttal három lakás várja új bérlőit. Mindegyik Kertvárosban található: a Blaha Lujza, a Verebély László, illetve a Dr. Vitális István utcában. A hivatalban már lehet érdeklődni, várják a jelentkezőket. Az igény benyújtásához szükséges formanyomtatvány díjmenetesen vehető át a hivatal Ingatlangazdálkodási Irodáján, illetve letölthető online is a www.tatabanya.hu honlapról a pályázatok címszó alatt.

A benyújtandó dokumentumoknak tartalmazniuk kell a munkaképes költözők harminc napnál nem régebbi, eredeti jövedelemigazolását is. Sikeres elbírálás esetén a bérleti szerződés legfeljebb tíz évre köthető meg. A pályázatokat június 17-éig a Polgármesteri Hivatal Ingatlangazdálkodási Irodáján lehet ügyfélfogadási időben benyújtani. Hiánypótlásra is van lehetőség, maximum június 19-éig, a pályázatokat augusztus 31-éig meghatározott pontrendszer alapján bírálják majd el a hivatal szakemberei, bizottságai.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában