Házasságkötés

2020.06.06. 12:03

Motorosokkal mondta ki a boldogító igent az ifjú pár Tatabányán

Csaknem egy tucat motoros kíséretében érkezett az ifjú pár a tatabányai a házasságkötőhöz, hogy kimondják a boldogító igent.

W. Zs.

Motorosokkal mondta ki az ifjú pár az igent

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagymási Bence

Rendhagyó pillanatok szemtanúja lehetett, akinek május 30-án kora délután Bánhidán, a házasságkötő terem környékén akadt dolga. Csaknem egy tucat motoros kíséretében érkezett Maurer János a helyszínre, hogy párjával az anyakönyvvezető előtt is kimondja a boldogító igent. Még mielőtt megyénk székhelyére érkeztek volna a nap főszereplői kétkerekű járgányok kíséretében, a szomszédos kisvárosban, Tatán gyülekeztek.

A motorosok innen kísérték Tatabányára a jegyeseket, miután elkészültek az esküvői képek az Angolkertben. Pongrácz József, a Turul Népe Tatabányai Motorosok vezetője és csapata nagyon szívesen osztozott az ifjú pár örömében, és sok-sok boldogságot kíván a motorosok alapító tagjának, Jánosnak és feleségének. Mint megtudtuk, a motorosok már többször emelték az esküvő színvonalát látványos bevonulásukkal, most – miként fogalmaztak – kutyakötelességük volt ezt megtenni.

Maurer János és Sikó Enikő úgy emlékszik vissza kettejük történetére, szerelem volt első látásra. Az évek őket igazolták, hiszen kilenc éve alkotnak egy párt. Szerelmüket először két éve pecsételték meg, kisfiuk születésével. A hivatalos ceremónia előtt annyit még elárult nekünk János, hogy párja születésnapja is erre a napra esik, így számukra igazi ajándék lett május 30. Végül az út Felsőgallára vezetett, a lakodalom helyszínére, ahol családias légkörben megünnepelték, hogy egy család lettek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában