hiba

2020.06.03. 11:52

Megjavították a hibát a Budapest-Győr vasútvonalon

A hibát hamarosan helyreállítják a szakemberek. A vonatok Budapest felől csak Győrszentivánig járnak.

Kemma.hu

A menetrendek is változnak a munkanap-áthelyezés miatt

Fotó: Mazán Tibor (24 Óra)/Shutterstock

Friss információ:

A Mávinform tájékoztatása szerint befejezték a sérült felsővezeték helyreállítását Győr állomáson, már nincsenek korlátozások a Győrszentiván-Győr-Öttevény szakaszon. 12:30-tól a személyvonatok utasainak már nem kell pótlóbuszokra átszállniuk.

A hegyeshalmi fővonalon a délutáni órákban fokozatosan áll helyre a menetrend. A feláras távolsági vonatokon 13 órától már ismét meg kell váltani a szükséges pótjegyeket.

Erről írtunk korábban:

Késnek a vonatok a Győr-Hegyeshalom vonalon, mivel megsérült a felsővezeték-hálózat június 3-án kora reggel, tájékoztat Facebook-oldalán a Mávinform. A Győr és Öttevény között egy vágányon már megindulhatott a forgalom. A legfrissebb információ szerint a felsővezeték helyreállításával várhatóan 13 órakor végeznek a szakemberek Győr állomáson.

Egyelőre a főváros és Tatabánya felől a személyvonatok Győrszentivánig járnak, Győr és Győrszentiván között pótlóbuszra kell átszállni. Az átszállások miatt 30-60 perccel hosszabb menetidővel kell számolni.

A távolsági és nemzetközi vonatok 30-60 perces késésekkel közlekednek. A személyvonatok Hegyeshalom felől csak Öttevényig járnak, Öttevény és Győr között pótlóbuszok közlekednek. A feláras vonatok pótjegy megváltása nélkül vehetők igénybe a Keleti pályaudvar és Hegyeshalom között.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában