előfizetés

2020.03.15. 18:31

Közlemény a 24 Óra olvasóinak

Tisztelt Olvasóink!

Az elmúlt napokban elkezdődött a következő havi előfizetési díjak beszedése. A koronavírus terjedése miatt Kiadónk is szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy minél jobban lecsökkentsük a személyes érintkezéseket, segítve ezzel a járvány további terjedésének megfékezését.

Ezúton értesítjük előfizetőinket, hogy aki áttérne a napilap díjfizetésének készpénzes vagy csekkes fizetésmódjáról az átutalással történő fizetésre, akkor az alábbi a teendője:

 • internet- vagy mobilbank segítségével utalja el Kiadónk számlaszámára (10300002-20108698-49020047) az előfizetői díjat
 • A közlemény rovatban kérjük, feltétlen tüntesse fel előfizetői kódját – ez a készpénzes számla vagy a csekk jobb felső sarkában található – vagy a számla sorszámát, esetleg az előfizető nevét és a pontos címét.
 • Ha bármilyen további segítségre lenne szükség az előfizetői díj befizetésével kapcsolatban vagy az újságárusnál történő vásárlás helyett inkább előfizetne napilapunkra, hívja kollégáinkat a 06-94-999-120-as telefonszámon.

  Amennyiben megteheti, maradjon otthon Ön is! Vigyázzunk egymásra!

  Mediaworks Kiadói Zrt.

  Címkék#24 Óra

  Ezek is érdekelhetik

  Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

  Rovatunkból ajánljuk

  További hírek a témában