logópályázat

2020.02.21. 14:50

Adj te új arc(ulat)ot a tatabányai kórháznak!

Pályázatot hirdetett a tatabányai Szent Borbála Kórház, fennállásának százhuszadik évfordulója alkalmából.

Kemma.hu

A beruházás az elmúlt napokban kezdődött meg

Fotó: Hor Csaba

A Szent Borbála Kórház a „120 éves a tatabányai kórház” évforduló alkalmából írta ki a logópályázatot. Mint a felhívásban olvasható, 18 év telt el a mostani logó elkészítése óta.

– Azóta sokat változtunk, de a logónk maradt! Szeretnénk egy újat! Ezért most kiírtunk egy pályázatot! Ehhez várjuk 18 évet betöltött, tatabányai lakcímmel rendelkező, vagy Tatabányához kötődő magyar állampolgárok ötleteit – részletezték.

A terveket március 4-ig lehet beküldeni, feltölteni a kórház oldalára, majd március 9-én indul rájuk ugyanott a szavazás. A voksok alapján a tíz legtöbb szavazatot kapott pályamű kerül a zsűri elé. A zsűriben Barczay-Wágner Anikó, dr. Bálint Eunika, Lábas Bence, Farsang Éva, Majoros József, dr. Nagy Gábor valamint Gulyás Barbara foglal helyet, ők fogják a jeligés munkákat. A pályázat fővédnöke és mentora Dr. Lőke János főigazgató.

Az értékelésnél többek között azt fogják nézni, hogy a benyújtott terv megfelel-e a logó- és arculattervvel szemben támasztott design követelményeknek, mennyire eredeti, egyedi az ötlet, mennyire hasznosítható marketing célokra a logó. Az eredményről honlapjukon és Facebook-oldalukon is beszámolnak majd.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában