jó hangulat

2019.10.02. 11:30

A gyerekeké és a kutyusoké volt a főszerep az első tatabányai Zsibongón

Gyermekek és kutyák voltak a főszereplői az I. Zsibongó Családi Pikniknek, amelyet Újvárosban, a Béla király körtéri Közösségi Házban tartottak meg a hétvégén.

Sugár Gabi

A gyerekek mellett a kutyusoké volt a főszerep

Forrás: 24 Óra

Fotó: Zantleitner Ingrid

Volt, aki pórázon vezette, mások a kezükben hozták kedvenceiket a kutyaszépségversenyre. Talán az egyik legfeltűnőbb a kék és lila fülű pincsi volt, amelyet gazdája erre az alkalomra csinosított ki.

A legkisebbek pedig örömmel üdvözölték a négylábú kedvenceket a babakocsikból, s a kicsit nagyobbacskák örömmel vették birtokba az ugrálóvárat, vagy hajtogattak kis narancssárga dísztököcskéket. Nagy sikere volt a macskának is, amely az ízletes paprikás krumpli palóc elnevezése.

A gyerekek mellett a kutyusoké volt a főszerep (Fotó: Zantleitner Ingrid / 24 Óra)

A szervezők minden érkezőt megvendégeltek. Schmidt Csaba polgármester a megnyitón kiemelte: remek kezdeményezés, hogy a Közösségi Ház udvarán az itt élő közösséget összekovácsoló programot szerveztek. Nagyon sok kisgyermekes család él itt, akik örülnek a különleges programoknak, a kellemes időtöltésnek. Kiemelte: bízik benne, hogy a kezdeményezésnek lesz folytatása.

A program főszervezője Kupcsok Péter köszöntőjében kiemelte: hagyományteremtő szándékkal hívták életre az I. Zsibongó Családi Pikniket. A cél, hogy minél szorosabb kötelék alakulhasson ki az itt élők között. Az ünnepség megnyitója után Bányai Krisztina, a Segítő Kéz a Kutyákért Egyesület elnöke, valamint Ördög István a kutyaiskola vezetőjének irányításával megkezdődött a kutyaszépségverseny.

A négylábú kedvencek egymást után vonultak fel a színpadra, és mutatkoztak be, majd komótosan körbejárva várták az eredményhirdetést. Első lett Szultán (japán akita), második Dufy (Púderpamacs), s harmadik Lizi (Bichon havanese). A szépségverseny mellett gyűjtést is szerveztek az egyesület számára.

A kutyusok felvonulása után színpadi produkciók következtek. Az est fénypontja Zoltán Erika volt, akinek bemutatkozását az ECDS-Zoltán Erika Tánciskola tatabányai tagozatának színpadra lépése vezette fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában