mayer istván-díj

2019.06.12. 07:14

Esztergomért tettek sokat, így díjjal jutalmazták őket

Átadták a Mayer István városi díjat és a Babits Mihály- díjat Esztergomban. Az elismeréseket olyan emberek kapták, akik sokat tettek a köz érdekében.

P. O. Z.

Völner Pál Psenák Istvánnénak adja át a Mayer István-díjat

Forrás: 24 Óra

Fotó: P. O. Z.

Két városi elismerést adtak át a pedagógusnapon. Az eseményen a Mayer István-díj az „Esztergomi Nevelésért” kitüntetést Psenák Istvánné nyugalmazott óvodapedagógus, óvodavezető, Schmuckné Appel Szilvia tanító, igazgatóhelyettes, Balogh Attila nyugalmazott tanár, igazgató és Juhászné Bogár Mária középiskolai tanár kapta A Babits Mihály-díj „Esztergom Kultúrájáért” Kovátsné Várady Eszternek, a Helischer József Városi Könyvtár igazgatójának nyújtották át.

Völner Pál Psenák Istvánnénak adja át a Mayer István-díjat (Fotó: P. O. Z. / 24 Óra)

A díjátadó ünnepségen Völner Pál is köszöntötte a pedagógusokat. Mint egyebek mellett beszédében fogalmazott: „A kormány számára kiemelt program a népességnövekedés támogatása, illetve, hogy a szülők könnyebben tudjanak gyereket vállalni, miként az oktatási rendszer támogatása is, hogy a megszületendő gyerekek felnőve értékes tagjai lehessenek a társadalomnak.” Az eseményen a nyugdíjba vonulók, illetve a 40 éves, 30 éves és 25 éves szolgálati idejüket betöltöttek munkásságát ajándékkal, oklevéllel, virágok átadásával ismerték el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában