ünnepség

2019.06.02. 15:30

Díjakkal ismerték el a tatabányai pedagógusok áldozatos munkáját

Tatabányán Molnár János-díjjal jutalmazták a kiemelkedő oktatási tevékenységet végzőket, átadták a Zöld Ág-díjat, s csaknem negyvenen vehettek át pedagógus szolgálati emlékérmet.

S. G.

Molnár János-díjjal jutalmazták a kiemelkedő oktatási tevékenységet végzőket, átadták a Zöld Ág-díjat, s csaknem negyvenen vehettek át szolgálati emlékérmet.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Zantleitner Ingrid

„Az iskolákat szellemi tartalommal, hittel és elkötelezettséggel a pedagógusok töltik meg” – hangsúlyozta a tatabányai pedagógusnapi ünnepségen Schmidt Csaba polgármester a Molnár János-díj átadása előtt. Kiemelte: a pedagógusok a kitartás és hűség példaképei, s áldozatos munkájukat a város által alapított díjakkal jutalmazzák.

Molnár János-díjat vehetett át Bakos Gergelyné (Benedek Elek Óvoda), Kajsza Gyula (Dózsakerti Váci Mihály Általános Iskola), és John György (Péch Antal Műszaki Szakgimnázium és EDUTUS Egyetem). A környezeti nevelésben végzett kiemelkedő munkájáért Zöld Ág-díjat kapott Ácsi Gizella, aki többek között a Herman Ottó természetbúvár városi verseny szervezője.

Csaknem negyven pedagógus vehetett át szolgálati emlékérmet több évtizedes szakmai munkájának elismeréseként Bencsik János országgyűlési képviselőtől és John Katalin alpolgármestertől. Miniszteri elismerő okleveleket adtak át a Sárberki Általános Iskolából Aradi Erzsébetnek; az Óvárosi Általános Iskolából Bánki Évának, dr. Bogárné Géber Zsuzsannának és Saller-Molnár Katalinnak; a József Attila Általános Iskolából Hamburger Józsefnének és Krupánszki Ferencnének; valamint a Kodály Zoltán Általános Iskolából Veréb Mártának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában