fejleszétés

2019.04.08. 07:44

A kömlődiek régi álma valósult meg a könyvtár felújításával

Átadták Kömlőd újabb felújított épületét, a könyvtárat. Ezzel a felújítással a kömlődiek régi álma valósult meg,

Nagy Tamás

Az ötmillió forintos felújítással a kömlődiek régi álma valósult meg

Forrás: 24 Óra

Fotó: Nagy Tamás

Több mint ötmillió forintért fejlesztették Kömlőd könyvtárát. Az átadón Bogáth István polgármester kiemelte, hogy egy régi álmuk vált valóra. Czunyiné dr. Bertalan Judit a térség országgyűlési képviselője beszédében elmondta, hogy minden könyvtárfejlesztés kedves számára.

– Ez azért van így, mert ugyan a világ, amiben élünk digitális, az információk nagy hányada elérhető az online térben, de mégis maga az olvasás az egy más típusú élménygyűjtés – emelte ki Czunyiné dr. Bertalan Judit.

Az ötmillió forintos felújítással a kömlődiek régi álma valósult meg (Fotó: Nagy Tamás / 24 Óra)

A fejlesztéshez ezután dr. Kancz Csaba kormánymegbízott és Popovics György a megyei közgyűlés elnöke is gratulált a helyieknek. Mikolasek Zsófia, a József Attila Megyei és Városi Könyvtár igazgatója elmondta, hogy a megyei könyvtár mellett számos könyvtár újult meg, köztük a kömlődi is.

Az átadón Mészáros Márk egy szavalattal közreműködött. Ezután Bogáth István mindenkinek köszönetet mondott, aki valamilyen módon ebben a fejlesztésben részt vett, majd a szalagátvágás után együtt megtekintették az új közösségi helyiséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában