gratulálunk

2019.03.30. 17:33

Tatabányaiak nyerték a rúdszínház világbajnokságot

Molnár Renáta és Prokl Violetta megnyerte a Pole Theatre World világbajnokság drama kategóriáját szombaton Londonban. A páros koreográfiája a skizofréniáról szólt.

Sz. A.

Molnár Renáta és Prokl Violetta megnyerte a Pole Theatre World világbajnokság drama kategóriáját szombaton Londonban.

Forrás: Facebook

Violetta és Renáta már azzal a világ hat legjobbja között volt, hogy bekerült a világbajnokságra, szombat délután, alig néhány perccel ezelőtt pedig kiderült, hogy megható koreográfiájuk olyannyira elnyerte a zsűri tetszését, hogy meg is nyerték kategóriájukat.

A lányok a Skizofrénia című előadásukkal jutottak ki a vb-re, a koreográfiát pedig Reni és édesanyja története ihlette. Így szerették volna felhívni a figyelmet erre a betegségre.

Molnár Renáta és Prokl Violetta Londonban (Fotó: Facebook)

Kiutazásuk előtt a Kemma.hu-nak elmesélték, hogy kicsit csiszoltak a koreográfián, és úgy látszik, a felkészülés bizony meg is hozta az eredményét. A párost ezúttal is Tóth Eszter hegedűművész kísérte a színpadon. Korábbi előadásukat meg tudjuk mutatni videón, és amint elérhető lesz a londoni előadásuk is, azt is megmutatjuk olvasóinknak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában