társadalmi felelősség

2019.03.02. 11:30

Örökbe fogadták a banai Bóbita óvodát

A a jövő nemzedéke, úgy tűnik, egy győri vállalkozásnak is fontos. A cég ugyanis hosszútávú együttműködést kötött a banai gyermekintézménnyel.

Nagy Tamás

A kis ovisok előadással is készültek

Forrás: 24 Óra

Fotó: Nagy Tamás

Nem mindennapi esemény tiszteletére öltöztették a szívüket és a lelküket is ünneplőbe a Banai Bóbita Egységes Óvoda-Bölcsőde apróságai, az óvónők és a dajkák. Február 26-án kedden ugyanis partnerségi együttműködésre lépett az intézmény a győri Per-Kor Kereskedőház Kft.-vel, amelynek keretében a vállalkozás „örökbe fogadta” az óvodát.

A gyermekek jövője a legfontosabb (Fotó: Nagy Tamás / 24 Óra)

Az ünnepségen megjelenteket Somogyiné Zeke Tünde intézményvezető köszöntötte, kiemelten Sáhó Andrást és lányát, Sáhó Evelint, a vállalkozás ügyvezetőit (képünkön), valamint Horváth Márta polgármestert. Az intézményvezető köszöntőjében úgy fogalmazott, hogy nem tudja szavakba önteni azt az örömet, hálát és boldogságot, amit érez.

Somogyiné Zeke Tünde egyben köszönetet mondott a cégvezetőknek a nyitottságért, valamint a jövő nemzedékeinek irányába mutatott társadalmi felelősségvállalásukért. Ezt követően a kis-középső csoportosok pom-pom tánccal, majd a nagycsoportosok tavaszi játékfűzéssel köszöntötték a vendégeket.

A kis ovisok előadással is készültek (Fotó: Nagy Tamás / 24 Óra)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában