aranyszívűek

2019.03.12. 11:29

Húsvéti felvonulást szerveznek a tatabányai rockerek és motorosok

Április 21-re nem akármilyen programot találtak ki a megyeszékhelyen aranyszívű rockerei és motorosai.

Sz. A.

Április 21-re nem akármilyen programot találtak ki a megyeszékhelyen aranyszívű motorosai, amelyhez a Tunderground Club is csatlakozik.

Forrás: Beküldött fotó

A Turul Népe Tatabányai Motorosok és a Tunderground Club egy különleges húsvéti felvonulást terveznek, amely a Szent Borbála útról, a Lidl-től indul majd 15 órakor. A jó hangulatú felvonulásra minden környékbeli és távolabbi motorost szeretettel várnak, de azokat is, akiknek nincs kétkerekűjük, ugyanis abban bíznak, hogy összegyűlnek annyian, hogy a jelmezeseket is felvegyék a motorokra, és így vágjanak neki a városnak.

A tervek szerint a járókelők sem maradnának ki a „buliból”, ugyanis csokitojással is kedveskednénk az út szélén nézelődőknek, bár könnyen elképzelhető, hogy a locsolás sem marad majd el. Nem ez az első ilyen akciójuk egyébként: 2018 októberében a rákszűrés és a megelőzés fontosságára figyelmeztető Gyalogolj az életért! elnevezésű rendezvényen vezették fel a Tunderground Club tagjaival a sétán résztvevők népes sorát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában