gratulálunk

2019.03.26. 13:50

Lezárult a Tündérszépek megyei fordulója, íme a továbbjutók

Megszületett február óta tartó megyei szépségversenyünk első körének végeredménye. Április 1-től, a regionális döntőben, Heves és Nógrád megyék hölgyeivel versenyeznek a mi szépségeink.

Kemma.hu

Megszületett február óta tartó megyei szépségversenyünk első körének végeredménye.

Forrás: Kemma.hu

Véget ért a 3 millió forintos össznyereményért zajló, három fordulós Tündérszépek versenyünk első, megyei fordulója. Olvasóink március 25. éjfélig értékelhették Komárom-Esztergom megye szépségeit, rövid videós bemutatkozásuk és profi fotósunk által, stúdiókörülmények között készített fényképek alapján.

Megyénkből 85 lány mérette meg magát az első körben, közülük hárman – Vitáris Dorina Dalma, Járóka Fanni és Szabóné Bogdán Adrienn – olvasóink értékelései alapján jutottak tovább a regionális fordulóba. Szerkesztőségünk szakmai zsűrije rajtuk kívül Kutacs Evelinnek adta meg a további versenyzés lehetőségét. Minden résztvevőnek köszönjük, hogy megjelenésükkel napról napra szebbé tették hírportálunkat és olvasóink napját – a továbbjutóknak pedig ezúton is gratulálunk!

Az április 1-jén induló regionális fordulóban a Komárom-Esztergom megyei lányok Heves és Nógrád megye Tündérszépeivel versenyeznek. Ahogy azt olvasóink február 18. óta megszokhatták, hírportálunkon és napilapunkban továbbra is naponta kiemelten mutatunk be egy-egy hölgyet, azonban ezúttal április 1-től a teljes regionális mezőnyt lehet szívekkel értékelni április 14. éjfélig a kemma.hu/tunderszepek oldalon.

Arra biztatjuk Olvasóinkat, hogy ezt tegyék is meg, hogy minél nagyobb eséllyel jussanak Komárom-Esztergom megyei lányok a harmadik fordulóba!Április 1-ig átmenetileg ugyan nem lehet szívekkel ostromolni a hölgyeket, de addig sem hagyjuk olvasóinkat szépségek nélkül: az ország más megyéiből vendégszereplő lányok mutatkoznak be hírportálunkon és napilapunkban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában