élet, erő, egészség

2019.02.13. 14:00

Liazzal reklámozta Fekete Laci a Gyermelyit a nyolcvanas években

Pirospont jár annak, aki felfedezi a reklámfilmben szereplő két tányér között a különbséget, bár kiindulva abból, hogy milyen nagyétkű Fekete László, ez biztos nem lesz nehéz.

Kemma.hu

Pirospont jár annak, aki felfedezi a reklámfilmben szereplő két tányér között a különbséget.

Forrás: youtube

Fekete Lászlót és a Gyermelyit sem kell bemutatni senkinek. Mind az erősember, mind a tésztagyár évtizedek óta része életünknek, az viszont mégis ütős, ahogy hazánk legerősebbje a tésztát reklámozta a nyolcvanas években. A tésztával legutóbb akkor került közelebbi kapcsolatban egyébként a Csolnokon élő erősember, amikor egy 81 centis pizzát próbált legyűrni.

A reklámfilm erőssége amellett, hogy Fekete László elhúzza a Liazt, ezzel szimbolizálva talán, hogy a Gyermelyi tészta élet, erő, egészség, talán az, hogy milyen tányérokon mutatják az ételeket. Persze, talán érhető is, hogy nem merték a szerény adagot még a forgatás kedvéért sem letenni a sportoló elé, akinek saját bevallása szerint is másfél kiló pörkölt és egy sült kacsa az igazi táplálékkiegészítő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában