fejlesztés

2019.01.11. 07:10

Ezért kell várni még az ászári műfüves pálya elkészülésére

Több jelentős fejlesztés is befejeződött még az elmúlt esztendőben Ászár belterületén, de akadnak olyanok is, melyek még folyamatban vannak.

P. P.

Fotó: beküldött kép

Pontosabban leálltak velük a hóesés és a hideg miatt. Ez utóbbiak közé tartozik a Jászai Mariról elnevezett általános iskola mellett épülő új műfüves pálya, melynek az alapjait már kiásták, három méterenként elhelyezték a vízelvezető csöveket is, de a folytatásra – a jó idő megérkeztéig – várni kell.

Szerencsére az oktatási intézmény salakos pályájára még a nagy hideg előtt sikerült elhelyezni a gumiborítást, ami harmincegymillió forintos állami támogatással valósult meg. Ehhez az összeghez az önkormányzat további 4,8 milliót tett hozzá.

De nem csak a sportlétesítményeket fejlesztik a községben. Bizonyság rá, hogy a közelmúltban kétszáztizenöt napelemet is felraktak az alma mater tetejére, továbbá az orvosi rendelőre, az óvodára és a sportöltözőre szintén. Elkészült a futballpálya kerítése is, melynek öt híján négyszáz méter a teljes hossza, s két nagy, továbbá három kiskaput helyeztek el rajta.

Míg nem esett le a hó, addig kiásták az alapokat (Fotó: beküldött kép)
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában