nyergesújfalu

2018.09.27. 12:35

Színezővel népszerűsítik a Duna-parti települést a turisták között

A Dorog és Térsége Turizmus Egyesülettel együttműködve a nyergesújfalui önkormányzat céljai közt szerepel, hogy a város felkerüljön hazánk turisztikai térképére. Ezen elképzelések jegyében több újdonság is megszületett.

F. K.

Forrás: Shutterstock

Nagyobb helyi rendezvényeken lehet találkozni a Térségi Szerencsekerékkel, amelyet megforgatva ajándékkuponokat lehet nyerni. A szerencsések kedvelt szolgáltatókkal, aktív kikapcsolódási lehetőségekkel ismerkedhetnek meg. A Tücsök György fotóművész képeivel és Forintos Brigitta grafikáival elkészült Nyergesújfalu Színező játékos formában, gyerekeknek mutatja be a település turisztikai attrakcióit. Zajlik a Túrázz NÁLUNK! elnevezésű programsorozat, amelyen a helybeliek ingyen vehetnek részt.

A kínálatban eddig sárkányhajózás, sziklamászás, az erdő ehető gyógynövényei szerepeltek. Következnek a süttői mészkő titkai, a péliföldszentkereszti legendák és a pilisi levendulák. A folytatásban képes ábrázolással összegyűjtik a túraútvonalakat, helyi termékekből piknikcsomagot állítanak össze.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában