gratulálunk

2018.07.14. 20:00

Óriási siker: a tatabányai rúdtáncosok Skizofréniája a spanyol vb-n is bronzot ért

Prokl Violetta és Molnár Renáta megható koreográfiája, a Skizofrénia a tatabányai rúdtáncosok első világversenyén bronzérmet ért.

Sz. A.

Prokl Violetta és Molnár Renáta megható koreográfiája, a Skizofrénia a tatabányai rúdtáncosok első világversenyén bronzérmet ért.

Prokl Violetta és Molnár Renáta, ahogy arról korábban már beszámoltunk, több szempontból is különleges produkciót állított össze: igaz történetet állítottak színpadra: egy anya-lánya történetet, Skizofrénia címmel, amely a skizofréniás édesanya és lánya kapcsolatát mutatja be, és egyben hívja fel a figyelmet erre a betegségre.

Koreográfiájukkal megnyerték a Rúdsport Magyar Bajnokságot és a a Pole Theatre nemzetközi rúdszínház verseny semi-pro (középhaladó) drama kategóriáját is. Előbbi versenyről kvalifikálták magukat a spanyolországi World Pole Sports Championships-re, amelyen a magyar csapat első érmét szerezték meg.

Violetta a Kemma.hu-nak a bronzérmes versenyszámról elmondta: voltak kisebb hibák az előadásukban, de összességében elégedettek magukkal. A japán és svéd páros, akik előttük végeztek, jóval régebb óta vannak az élmezőnyben.

Violetta és Renáta bronzérmes produkciója:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában