sajtóreggeli

2018.06.01. 13:51

A rendőrök, a tűzoltók és a média hatékony együttműködése a cél

Közös sajtóreggelit tartott a napokban a megyei rendőr-főkapitányság és a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság. Az eseményen a 24 Óra Komárom-Esztergom megyei napilap és a Kemma.hu munkatársai mellett a Forrás rádió, a Kisalföld, illetve a Tatabányai Közösségi Televízió és a Tatai Televízió is részt vett.

G. D. V.

A rendőrség részéről a megye főkapitánya, Farkas Gábor dandártábornok, míg a katasztrófavédelem oldaláról Káli Sándor tűzoltó alezredes köszöntötte a jelenlévőket. A kerekasztal-beszélgetés célja az volt, hogy a rendőrség és a katasztrófavédelem még hatékonyabban tudjon a jövőben együtt dolgozni az írott sajtóval, illetve a helyi televíziókkal, rádiókkal.

A média képviselőinek lehetőségük volt kötetlen beszélgetés során feltenni kérdéseiket.

Minden jelenlevő egyetértett abban, hogy a halálos balesetek száma miatt nagyobb hangsúllyal kell foglalkozni a témával. Megtudtuk: megyénkben tavaly az év első öt hónapjában összesen 7, idén pedig már 18 esetben történt halálos kimenetelű közlekedési baleset.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában