elismerések

2018.05.31. 17:30

Pedagógusokat díjazott Tatabánya

Címkék#Tatabánya

A pedagógusnap alkalmából adták át a Molnár János és a Zöld Ág Díjat, továbbá Pedagógus Szolgálati Emlékéremmel tüntettek ki 19 nyugállományba vonuló pedagógust is. 

Goletz-Deák Viktória

A Molnár János-díjat idén is három pedagógus vehette át. Dr. Káfony Andrásné 1982-ben kezdte meg pedagógusi pályáját. 2000-ben munkaközösség-vezető, 2001-ben igazgatóhelyettes, majd 2003-tól igazgató lett. Közoktatás vezetői, és pedagógus szakvizsgát tett, részt vett a pedagógiatanár mesterképzésen és mesterpedagógus minősítést szerzett.

Kiss Anna magyar nyelv és irodalom tanár, egyben osztályfőnök is. Az elmúlt három évtizeden végzett igényes szaktanári munkáját a tantárgy és a diákok iránti szeretete és töretlen hívatástudata határozta meg. Troll Krisztina 29 éve dolgozik óvodapedagógusként. Egész életét önzetlenül a gyermekek és a kollégái fejlesztésének szenteli. Munkáját maximális igényesség és magas szintű szakmai tudás jellemzi.

Az ünnepélyes díjátadón Schmidt Csaba polgármester a pedagógusnap alkalmából köszöntötte a vendégeket, majd először a Zöld Ág díjat adta át. Idén az elismerést Nász János, a József Attila Megyei és Városi Könyvtár szaktájékoztatója vehette át. Kiemelkedő szerepet vállal a környezettudatosítást támogató könyvtári programok szervezésében. Mintegy 80-an előadást megélt Öko-esték szervezője és házigazdája. De hazai és határon túli előadásaival kivívta a széleskörű szakmai közönség figyelmét is.

Példás életutatakat díjaztak
Fotó: Hagymási Bence/24 Óra

Emlékérmeket vehettek át

A Pedagógus Szolgálati Emlékérem azoknak a nyugállományba vonuló pedagógusoknak adományozható, akik legalább 25 éven keresztül a gyermekek oktatása-nevelése érdekében kiemelkedő munkát végeztek. Idén az oklevelet és az érmet Balogh Ferencné, Bársonyné Holló Mónika, Beckné Kiss Judit, Beréndi Zsuzsanna, Botosné Takács Margit, Gáli Sándorné, Grimmné Domján Erika, Hajduné Herczeg Csilla, Kocsisné Virág Zsuzsanna, Kónyáné Károly Zsuzsanna, Kovácsné Csikós Mária, Lakosné Lődi Csilla, Molnárné Király Zsuzsanna, Munczer Istvánné, Nagy Antal Csabáné, Nederman Jánosné, Petőné Novák Tünde, Rudolfné Benkő Mária, és Wolf László kapta.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában