bűnmegelőzés

2018.05.29. 14:15

Búcsúzik a gyerekektől a DADA

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési munkatársa egész tanévben interaktív előadásokat tartott a nagyigmándi iskola tanulóinak.

kemma.hu/police.hu

A nagyigmándi gyerekek játékos formában tanultak a bűnmegelőzésről

Forrás: police.hu

A megyei rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési munkatársa május 28-án megtartotta a Rendőrség DADA programjának záró programját a nagyigmándi Pápay József Általános Iskola tanulóinak.

 

A nagyigmándi gyerekek játékos formában tanultak a bűnmegelőzésről
Fotó: police.hu

Az oktatási intézményben a tanév elejétől kezdve rendszeresen találkozott Bakonyi Katalin címzetes rendőr főtörzszászlós az intézmény nyolc osztályának tanulóival. A programban résztvevő diákok az interaktív oktatásokon prevenciós ajánlásokat hallhattak a bűncselekmények megelőzése érdekében, ismereteket szerezhettek a közúti közlekedés szabályairól és olyan bűnmegelőzési információkkal is gazdagodhattak, amelyek segítségével csökkenthetik az áldozattá válás kockázatát akkor, amikor a világhálón szörföznek.

Az egész tanévben tartó program rengeteg hasznos tudást adott a gyerekeknek
Fotó: police.hu

A program során közvetlen kapcsolat alakult ki a pedagógusokkal is, akik a foglalkozásokat kifejezetten hasznosnak és tanulságosnak tartották. Az utolsó rendhagyó tanórán az oktató egy utolsó, csapatépítő program keretében zárta le a diákokkal a 2017/18-as tanévet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában