pünkösdölés

2018.05.24. 18:07

Három napon át sztárokkal buliztak a tátiak

Nem mindennapi mulatság volt az idei Táti Pünkösdi Napok: ott volt Szandi, Fenyő Miklós, a főzőversenyen pedig Gesztesi Károly színművész kóstolta meg az ételeket.

W. P.

Három napig tartott a buli Táton

Deliága Gabriella aranykoszorús baba- és mackókészítő mester Varázsvirágok című kiállításával nyitották meg az idei Táti Pünkösdi Napokat. A fesztivál színpadi műsora ismét a Táti Mazsorett és Formációs Tánccsoport szereplésével kezdődött. A fiatalok Sonkután Rita, Filip Dóra, Schalk Tímea és Szabó Noémi koreográfiáik alapján mazsorett indulókkal, pop, rock és latin táncokkal készültek a gálára.

Három napig tartott a buli Táton

A zenei aláfestést a Mogyorósbányai Fúvószenekar nyújtotta, az este folyamán pedig DJ Miller retrobulival várta a vendégeket.

A szombati napon sztárok léptek színpadra, ugyanis először Szandi, majd nem sokkal később Fenyő Miklós örvendeztette meg rajongóit. A XXIV. Táti Halászléfőző és a V. Pörkölt- és halételfőző versenyek ételeit Gesztesi Károly személyében ismert és elismert színész pontozta.

Vasárnap a táti kórusok, a fúvószenekar, valamint iskolások és óvodások műsora következett. A helyiek produkciói között a Leányvári Német Nemzetiségi Tánccsoport is fellépett, majd zárásként a Szalai Band éjfélig szórakoztatta a fesztiválozókat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában