fórum

2018.05.24. 16:51

Így kezdődött az ácsi testületi, amit a pszichiáterhez küldött polgármester lemondott, mégis megtartottak

Címkék#Ács

Továbbra is forrnak az indulatok Ácson, ennek eredményeképp pedig csütörtökön 16 órától megtartották azt a testületi ülést, amit ezen a héten Lakatos Béla polgármester lemondott.

Sz. A.

Ahogy arról beszámoltunk, az után sem csillapodtak a kedélyek Ácson, hogy a lemondását kilátásba helyező, majd azt visszavonó Lakatos Béla polgármester ezen a héten a testület hatására vállalta, hogy „kimerültségéből fakadó, nem elfogadható viselkedését hajlandó kezeltetni önszántából pszichiáter segítségével, … tartózkodik a nem megfelelő megnyilvánulásoktól kollégái és intézményi dolgozókat illetőleg, ha pedig munkája során ilyen elfogadhatatlan viselkedés történik, önként lemond polgármesteri tisztségéről.”

A polgármester a saját Facebook-oldalán jelentette be azt is, hogy elhalasztja a május 24-re tervezett testületi ülést, amelyre egyébként információink szerint az ellene fellépők nagy számban készültek elmenni, már csak azért is, mert 1100-an írták alá azt a petíciót, amelyben többek között a városvezető lemondását követelik.

A Kemma.hu stábja is ott van a fórumon:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában