best of

2018.02.01. 12:04

Nincs még ötlete farsangra? Idén ezek a legmenőbb jelmezek!

A leányvári falufarsangon kiderült, idén milyen jelmezekbe öltöznek legszívesebben a lurkók, amik a zsűri tetszését is elnyerték.

W. P.

A hajnalig tartó bálon mindenki jól érezte magát

Fotó: W. P.

A Leányvári Német Nemzetiségi Tánccsoport közreműködésével táncos falufarsangot rendeztek a Farkas János Művelődési Házban. A program során a helyi német nemzetiségi kultúrcsoportok produkcióit láthatták az érdeklődők.

A Leányvári Sramli két bevezető számmal nyitotta meg a rendezvényt, amit az általános iskolások műsora, majd a gyermekcsoport előadása követett. Az ifjúság roma népviseletbe öltözve, a felnőttek pedig Hupikék törpikék jelmezben szórakoztatták a közönséget.

A táncosok fellépése után a 45. születésnapját idén ünneplő dalkör következett, amely új szerzeményekkel készült a farsangi rendezvényre.

A hajnalig tartó bálon mindenki jól érezte magát
Fotós: W. P.

A hagyományoknak megfelelően jelmezversenyt is rendeztek a gyermekeknek. A zsűrinek nehéz dolga volt, ugyanis rendkívül kreatív ötletek között kellett dönteniük. Végül az eperkének, madaraknak és madárijesztőnek öltöző kicsiket választották a legjobbaknak.

A tombolasorsolás után hajnalig tartó batyusbálon mulattak a vendégek, ahol a Leányvári Sramli gondoskodott a remek hangulatról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában