Mindent látó szem

2017.10.24. 21:30

Fedélzeti kamera buktatta le a környei cserbenhagyót

Baranya Tibor fedélzeti kamerájának köszönhetően akadt a rendőrség a szombati környei balesetet okozó Renault Scénic sofőrjére, akit kedden előállítottak.

kemma.hu

Fotó: Makk Edina

Baranya Tibor Tatáról érkezett Környére a baleset után pár perccel. Miután meggyőződött arról, hogy komoly sérülés nem történt, folytatta az útját.

– A feleségem szólt másnap, hogy keresik a baleset okozóját. Ekkor felhívtam a traktor vezetőjét, és jeleztem neki, hogy a kocsimban van fedélzeti kamera, talán ha visszanéznénk, látható lenne rajta a Renault. Meg is találtuk a felvételen, a tatai hipermarket utáni temetőnél tűnt fel. Mondhatni, jókor voltam jó helyen – mesélte Baranya Tibor a Kemma.hu-nak.

A felvétellel a traktor tulajdonosa bement a tatabányai rendőrségre, és megtette a feljelentést. A rendőrök a videó alapján beazonosították a Renault-t és kedden elő is állították a sofőrjét.

– Ezért is jó egy ilyen szerkezet, mert mindent felvesz és eltárol, még azt is, aminek nem is tulajdonítanánk különösebb jelentőséget – mondta Baranya Tibor.

A Ford női utasa a közösségi oldalán köszönte meg a megosztásokat.

Borítókép: Makk Edina

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában