gázolás

2017.07.24. 13:56

Segítsen a rendőröknek megtalálni a cserbenhagyót!

A lakosság segítségét kéri a rendőrség annak a sofőrnek a megtalálása ügyében, aki januárban egy esztergomi iskola előtt ütött el egy gyalogost a zebrán.

kemma.hu/police.hu

Megsérült az elsodort gyalogos

Forrás: Shutterstock

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 11060/42/2017. bűnügyi számon eljárást folytat közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Az ismeretlen férfi január 12-én 7 óra 25 perckor Esztergomban a Mindszenty Általános Iskola előtti gyalogátkelőhelyen egy szürke Mercedes kombival elütött egy gyalogost.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya várja annak a nőnek jelentkezését, aki az elütött hölgy segítéségére sietett, illetve mindazok jelentkezését akik a balesetet látták, vagy a segítséget nyújtó hölgyről információval rendelkeznek, hívja a 06/34-517-777-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy írjon a [email protected] e-mail címre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában