Súlyos testi sértés

2024.05.28. 06:23

Buszmegállóban bunyózott csonttörésig a felfüggesztettben lévő férfi

Bizonyítási eljárásban, tanúk meghallgatásával folytatódik az Esztergomi Járásbíróságon május 28-án annak a férfinak az ügye, aki egy buszmegállóban csonttörésig vert egy ott várakozót. Súlyos testi sértés bűntette ellene a vád.

Kemma.hu

A vádirat szerint a férfi 2023. április 23-án Tokodon egy buszmegállóban szóváltásba keveredett a sértettel, melynek során megragadta annak ruházatát, kirúgta a lábát, majd a már földön fekvő ember fejét ököllel legalább két alkalommal megütötte, valamint a teste jobb oldalát és a fejét is megrúgta. A bántalmazás következtében a sértett szeme körül vérömleny keletkezett, a homlokán és a koponyatetőn hámsérülést, valamint orrcsonttörést és az arc részbeni csonttörését szenvedte el, mely törések gyógytartama 8 napon túli, a tényleges gyógytartam 4 hét.

A vádlott a bűncselekményt garázdaság bűntette miatt kiszabott, végrehajtásában felfüggesztett szabadságvesztés próbaideje alatt követte el. A május 28-i tárgyaláson a bizonyítási eljárás tanúk meghallgatásával folytatódik. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában