Emberkereskedelem

2024.04.02. 10:20

13 éves lányt kényszerítettek prostitúcióra lakhatásért cserébe

A Tatabányai Törvényszék április 3-án első tárgyalását tartja kényszermunka és emberkereskedelem bűntette ügyében több vádlottal szemben is.

Kemma.hu

A vádirat szerint az elsőrendű és harmadrendű vádlott férfi, valamint a másodrendű vádlott nő 2022. október 29. és november 10. között egy Tatabányához közeli településen befogadta a gyermekotthonból szökésben lévő 13 éves sértettet, akit lakhatásért és ellátásért cserébe prostitúciós tevékenység folytatására bírtak rá. 

Az I. rendű vádlott ebben az időszakban a fiatal beleegyezésével maga is többször végzett szexuális cselekményt a lánnyal. A másodrendű vádlott megkérte volt férjét, a negyedrendű vádlottat, hogy segítsen olyan személyt találni, aki pénzért igénybe venné az ideiglenesen náluk lakó szexuális szolgáltatásait. Találkozót beszéltek meg a férfi ismerősével, az V. rendű vádlottat, akivel a kislány találkozott is, és pénzért cserébe szexuális szolgáltatást nyújtott nekik. 

A másodrendű vádlott ezután telefonon felhívta régi ismerősét, a VI. rendű vádlottat, akinek ő maga is rendszeresen nyújtott szexuális szolgáltatást anyagi ellenszolgáltatás fejében, és felajánlotta, a vádlott pedig elfogadta, hogy pénzért a sértettel is végezhet szexuális cselekményt. Az V. rendű és a VI. rendű vádlottak tudták, hogy a sértett a 14. életévét még nem töltötte be.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában