Segítség

2024.04.15. 07:40

„Hazavárunk édesapa!” - aggódik családja az 1 hete eltűnt férfiért

Már egy hete nincs hír a 60 éves Kovács Zsolt László felől. Az eltűnt férfit a dorogi rendőrök keresik, de most ti is segíthettek.

Kemma.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint április 9-én tűnt el Kovács Zsolt László, aki  már egy hete nem ad magáról életjelet, szerettei nem tudják, hová tűnhetett. A 60 éves csornai születésű eltűnt férfit keresik a dorogi rendőrök, de még nem bukkantak a nyomára. Most a ti segítségetekre is szükség van. 

Az eltűnt férfiről már egy hete nem tudni, mi lehet vele
Az eltűnt férfiről már egy hete nem tudni, mi lehet vele
Forrás: police.hu

Aggódnak az eltűnt férfiért

Zsolt körözése az Eltűnt emberekért-megoszthatod elnevezésű Facebook-oldalra is felkerült. A kommentek között megtalálható  Zsolt feleségének hozzászólása is. Arra kért mindenkit, aki tudja, hol lehet, az rögtön hívja a rendőrséget.

Hazavárunk édesapa!

– áll az aggódó feleség megjegyzésében.

A körözést lefolytató dorogi rendőrök kérik azoknak a segítségét, akik esetleg tudnak Kovács Zsolt László tartózkodási helyéről, hollétéről, tegyenek bejelentést személyesen a Dorogi Rendőrkapitányságon, vagy telefonon a 33/512777-es számon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában