Elfogva

2024.03.20. 07:19

Úgy még ember nem fejezett be és kezdett évet, mint a tatabányai férfi

A tatabányai férfi több alkalommal is úgy gondolata, hogy nem kell fizetnie a boltok polcairól levett termékekért. A lopások során több százezres kárt okozott.

Kemma.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint igazán „különleges” az, amit egy tatabányai férfi elért. Bár büszke nem lehet rá, lopással fejezte be és azzal is kezdte az évet. A lopások sorozatát 2023. november 27-én kezdte, majd december 23-án folytatta, amikor is egy tatabányai üzletből borotvát, illetve annak kiegészítőit nyúlta le. 

A lopások sok kért okoztak az üzleteknek
A lopások sok kért okoztak az üzleteknek
Forrás: Shutterstock/Illusztráció

A lopások tatabányai és tatai üzletekben történtek

Az említett két alkalom során majdnem 100 ezer forint kárt okozott. Még november 28-án borotvapengéket vitt el egy tatai üzletből, csaknem 22 ezer forintért. Január 10-én egy tatabányai üzletből szeszes italt és élelmiszert vitt el fizetés nélkül, akkor több mint 36 ezer forint kárt okozott. A 35 éves helyi lakost sikerült azonosítaniuk a tatabányai rendőröknek. N. A.-t gyanúsítottként kihallgatták, ellene lopás miatt indult büntetőeljárás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában