Ítélet

2024.02.13. 13:24

Videón a verekedő buszsofőr: vitatkozni akart vele egy utas, pofon lett a vége

A verekedés Komáromban, egy buszmegállóban következett be, ahol a két férfi kölcsönösen szidalmazta egymást.

Kemma.hu

Dr. Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség szóvivője arról tájékoztatta a Kemma.hu-t, hogy a garázdaság vétsége miatt a Komáromi Járási Ügyészség által benyújtott vádirat alapján a Komáromi Járásbíróság elsőfokú ítéletet hozott azzal a buszsofőrrel szemben, aki a buszmegállóban tettlegességgel zárt le egy vitát.

Az ügyészség pénzbüntetésre tett indítványt. A bíróság az elkövetőt próbára bocsátotta. Az elsőfokú ítélet kihirdetését követően az ügyész, vádlott és védő is 3-3 munkanapot tartottak fenn a jogorvoslati nyilatkozat megtételére.

A vádirat szerint az elkövető 2021. november 03-án a menetrendszerinti autóbuszt vezette. A sofőr a busszal a komáromi megállóban várakozott. Az utasok fel és leszállása közben megjelent egy férfi, aki egy korábbi közlekedési konfliktusát kívánta megbeszélni a busz vezetőjével. A két férfi kölcsönösen szidalmazta egymást. A buszsofőr a megállóban nagy erővel a busz elejének lökte, valamint egy alkalommal, közepes erővel, tenyérrel megütötte a vitapartnerét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában