Elfogva

2024.02.29. 07:15

Fiatal tolvaj osont az oroszlányi éjszakában

Két fiút is lekapcsoltak a zsaruk az oroszlányi éjszakában. A fiatal tolvaj és társa italokat csent el egy helyi lépcsőház zárt folyosójáról.

Kemma.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint február 26-án az oroszlányi éjszakában tűnt fel a rendőröknek az utcán egy zsugor üdítővel gyanúsan osonó fiú. Ezért az egyenruhások követték.  A fiatal tolvaj egy lépcsőházba ment be, ahol a társa várta. 

A fiatal tolvaj társához sietett

A zsaruk egyből igazoltatták a két gyanús fiút és kérdőre vonták őket a náluk lévő táskáról és az italokról. A srácok bele is kezdtek a meséjükbe, azonban azt nem hitték el nekik a járőrök. Az ellenőrző kérdésekre nem tudtak válaszolni, így hamar megbuktak. Az italokat egy oroszlányi lépcsőház zárt folyosójáról lopták el, és hogy oda bejussanak, a farácsos ajtóból kitörték a rácsokat. Arra is fény derült, hogy előtte egy nem zárt, parkoló autóból vittek el két rádiós magnót és egy szerszámokkal teli ládát.

A nyomozók a két fiatalt gyanúsítottként hallgatták ki, egyiküket, a 23 éves M. M.-et őrizetbe vették, ő korábban már számos hasonló jellegű bűncselekményt követett el.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában