Letartóztatás meghosszabbítása

2024.02.02. 10:39

Puszta kézzel verte halálra áldozatát Esztergomban, továbbra is hűvösön marad

A férfi ittasan lendült akcióba és halálra verte áldozatát. Továbbra sem engedik emberek közé.

Kemma.hu

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint meghosszabbították annak a férfinak a letartóztatását, aki Esztergomban ököllel verte halálra áldozatát. A Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája ülésen meghallgatta az elkövetőt, azt követően hozta meg végzését. A férfi letartóztatását április 6-ig meghosszabbította. Dr. Horváth Sándortól, a megyei főügyészség szóvivőjétől megtudtuk, hogy a végzést az ügyész tudomásul vette, a védő és elkövető fellebbezést jelentett be.

A megalapozott gyanú szerint az ittas állapotban lévő férfi 2023. február 3-án 12 óra 45 percet megelőző időben, Esztergomban szóváltás után a sértettet ököllel, több alkalommal a fején és testszerte megütötte. A bántalmazás eredményeként a helyszínen életét vesztette, halála a fejen elszenvedett sérülések miatt következett be. Az eddigi eljárás során az elkövető a cselekményt ténybelileg elismerte, azzal védekezett, hogy ittas volt, mindenre nem emlékszik, a sértett támadott rá.

A nyomozó hatóság az ügyhöz egyesítette azt a nyomozást, amelynek tárgya az, hogy az elkövető 2022. november 6-án ittas állapotban volt élettársát késsel hadonászva megöléssel fenyegette.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában