Erőszak

2024.02.06. 12:12

Horror az oroszlányi tóparton: maszkban, láncfűrésszel fenyegette az embereket egy férfi

A Tatabányai Járásbíróság február 7-én előkészítő ülést tart annak a férfinak az ügyében, aki láncfűrésszel fenyegetett embereket és a rendőröket. Az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság a vádlottat ítélje börtönbüntetésre, valamint tiltsa el a közügyek gyakorlásától.

Kemma.hu

A vádirat szerint a maszkos férfi 2023. június 4-én az oroszlányi Malom-tónál láncfűrésszel a kezében fenyegette az arra járó embereket. Két rendőr intézkedés alá vonta az illetőt, aki a felszólítás ellenére a láncfűrészt nem tette le, sőt

Megdögletek! Mindenkit megölök!

kifejezéseket kiabálva támadó szándékkal indult meg a rendőrök felé, miközben a kezében lévő láncfűrészt is megpróbálta beindítani. 

A rendőrök sokkolóval tették „harcképtelenné” az agresszív férfit, aki etől ideiglenesen felhagyott a támadással, a láncfűrészt elejtette, és a földre feküdt. Később azonban ismét felállt, és kiabálva elindult az egyik rendőr felé, miközben egy boxert vett elő a ruházatából. A támadással a felszólítás ellenére nem hagyott fel, ezért vele szemben ismét bevetették a rendőrök az elektromos kényszerítő eszközt, majd elfogták a férfit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában