Szexuális erőszak

2024.02.25. 16:20

Folytatódik a volt párját megerőszakoló agresszív férfi tárgyalása

Február 27-én a Tatabányai Járásbíróságon folytatódik annak a férfinak a tárgyalása, aki volt élettárásra tört rá otthonában, majd szörnyű dolgokra kényszerítette. A tárgyaláson a bizonyítási eljárás tanú és szakértők meghallgatásával folytatódik.

Kemma.hu

A vádirat szerint a nő 2020. májusában szakított élettársával, aki ezt nem tudta elfogadni. 2020. július 18-án este a nő lakásának ajtaján dörömbölt, majd lekapcsolta a villanyórát és amikor az ajtót nyitott, azt benyomva bejutott a lakásba. A hálószobába menekülve megpróbálta telefonon értesíteni a rendőrséget, amit a férfi úgy akadályozott meg, hogy hátulról a nyakánál kézzel átkulcsolva az ágyra lökte őt, majd ráfeküdt. 

Fojtogatni kezdte, aki kapálózni kezdett, és a dulakodás során a földre kerültek, ahol a férfi legalább két alkalommal megütötte őt, majd levetkőzött. A sértett ekkor megpróbált kiszaladni a szobából, de támadója visszalökte az ágyra, majd megfenyegette, hogy vagy megerőszakolja, vagy megöli őt. Mivel az nő kiabálni próbált, befogta a száját és több alkalommal arcon ütötte.

Mint ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, a bántalmazás következtében a sértett nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, azonban súlyosabb sérülések kialakulásának is volt reális lehetősége. A férfi az ütlegelését abbahagyta és arra kényszerítette, hogy a nemi szervét a szájába vegye. A bántalmazás hatására a sértett ennek eleget tett, és az erőszakoló vele egy-két percig szexuális cselekményt végzett.

Ezt követően a sértett védekezésként megütötte a volt párját, amitől annak a szája vérezni kezdett, ezért kiment a fürdőszobába. A nő ezt kihasználva kiszaladt a szobából, de elcsúszott, a férfi ekkor hajánál fogva visszahúzta az ágyra. A sértett ekkor kérlelni és nyugtatni próbálta őt, mire a vádlott elengedte, így ki tudott menekülni a lakásból. A férfi keresni kezdte, miután nem találta meg, távozott a helyszínről.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában