Felismered?

2024.02.27. 09:48

Eltűnt egy fiatal férfi Oroszlányból, 10 napja látták utoljára

Az Oroszlányi Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a 29 éves férfit. Az eltűnt személyt február 16-án egy ismerőse látta utoljára.

Kemma.hu

Az Oroszlányi Rendőrkapitányság eljárást folytat Gyuga Dávid eltűnése kapcsán. A 29 éves férfit február 16-a óta nem látta senki, azóta ismeretlen helyen tartózkodik. Gyuga Dávid korábban egy ismerősénél lakott, ő látta utoljára Oroszlányon, a Várdomb utcában. Az eltűnt férfi 180 centiméter magas, átlagos testalkatú, 60-70 kilogramm, rövid, sötétbarna haja, zöldeskék szeme van, karján tetoválást visel. Gyuga Dávid kék farmernadrágot, barna kabátot és narancs-fekete acélbetétes cipőt viselhet.

eltűnt személy GYUGA DÁVID
Eltűnt Gyuga Dávid. Felismeri valaki?
Forrás: police.hu

Felismered az eltűnt férfit?

Az Oroszlányi Rendőrkapitányság várja azoknak a jelentkezését, akik a képen látható férfi tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Bejelentés tehető a 06/34-517-777-es telefonszámon, illetve névtelenség megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában