Nem állna le

2024.02.18. 08:41

November óta terített Esztergom közelében a díler

Az ügyészi indítvány szerint, ha szabadlábon lenne, az elkövető nem csak a bizonyítást veszélyeztetné, de hasonló bűncselekményt követne el. A dílerre így más sors vár.

Kemma.hu

Forrás: Magyarország Ügyészsége

Az Esztergomi Járási Ügyészség indítványára az Esztergomi Járásbíróság elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, aki 2023. novembere és 2024. februárja között új pszichoaktív anyagot és kábítószert értékesített több személy részére egy Esztergomhoz közeli településen. A díler amfetamint és marihuánát is adott el.

díler drog
A dílernek ezeket a lefoglalt tárgyakat is meg kell majd magyaráznia a bíróság előtt
Forrás: Magyarország Ügyészsége

Az új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette és más bűncselekmény miatt indult ügyben az ügyészi indítvány szerint, amennyiben az elkövető szabadlábon marad, azzal a bizonyítást veszélyeztetné, valamint ismételten hasonló jellegű, szabadságvesztéssel fenyegetett bűncselekményt követne el.

Az ügyészség indítványa alapján a bíróság az elkövetőt meghallgatta, azt követően meghozott végzésével a férfi letartóztatását március 15-ig elrendelte. A végzést az ügyész, a gyanúsított és a védő is tudomásul vette.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában