Átfázott

2024.02.15. 15:00

Bajba jutott bácsin segítettek a rendőrök - alig felöltözve bóklászott

Az idős férfi zavart volt, nem tudta megmondani a nevét és azt sem, hogy hol lakik.

Kemma.hu

Oroszlányban járőröztek a helyi egyenruhások február 14-én. A hajnali órákban az egyik üzlet környékét ellenőrizték, amikor mozgásra lettek figyelmesek.

Közelebb mentek, és egy négykézláb álló idős férfit találtak az út szélén. Teljesen át volt fázva, a -1 fokos hidegben csupán egy póló és alsóneműt volt rajta. A rendőrök a bácsit azonnal beültették a szolgálati autóba, hogy felmelegedjen, a kezein és a lábain lévő sérüléseket pedig fertőtlenítették és bekötözték.

Zavart volt, nem tudta megmondani a nevét és azt sem hol lakik. Csak arra emlékezett, hogy kizárta magát a lépőcsőházból és nem tudott visszamenni a lakásába. Az egyenruhásoknak sikerült megállapítani a férfi személyazonosságát és lakcímét, időközben pedig mentőt hívtak hozzá, akik kórházba vitték a 89 éves helyi lakost. Mint arról a Komárom-Esztergom vármegyei rendőrség a Facebook-oldalán tájékoztatott, a rendőrök a férfi hozzátartozóját is értesítették a történtekről.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában